MinnaMaaritin Vapaudu mielesi vankilasta -luento

järjestetään vihdoinkin

ma 11.4.2022 klo 18.00 – 20.00

Ihmisen mielellä on erittäin suuri vaikutus meidän henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiimme. Illan luennolla MinnaMaarit avaa käytännönläheisesti ihmismielen rakennetta; miksi me usein toimimme ja ajattelemme niin kuin ajattelemme. Kuulet luennolla käytännön vinkkejä siihen, kuinka me jokainen voimme oppia hallitsemaan omaa mieltämme. Illan aikana teemme yhdessä voimaannuttavan meditaation. Illan päätteeksi rentoudumme äänimaljojen rauhoittavaa soittoa kuunnellen.

 

MinnaMaarit Lahti on hämeenlinnalainen koulutettu akupunktio- ja äänimaljahoitaja, joogaopettaja, luennoitsija ja henkisen tien kulkija. MinnaMaaritin kokonaisvaltaisiin palveluihin kuuluvat akupunktio- ja äänimaljahoidot sekä jooga- ja sointukylpytunnit ryhmille. MinnaMaarit pitää yrityksille ja yksityisille ryhmille valmennuk-sia ja tyhy-tilaisuuksia. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja hyvinvointitietämyksen jakaminen on hänen intohimonsa.

 

Paikka:                  Jooga23-sali, Koulukatu 23, 13100 Hämeenlinna.

Hinta                     20€ (sis. Alv 24%), työttömät, opiskelijat, eläkeläiset 15€.

Varaathan paikkasi etukäteen: http://www.varaaheti.fi/jooga23

HYVINVOIVA MINÄ -retriitti 4. – 6.7.2022 Wuolteen kartanossa Hauholla

Hyvinvoiva Minä -retriitin tavoitteena on osallistujien kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen sekä omaan arkeen sopivien hyvinvointia ja palautumista vahvistavien harjoitusten/työkalujen opettaminen osallistujille. Retriitti alkaa maanantai-iltana n. klo 16.00/17.00 ja päättyy keskiviikko-iltapäivällä n. klo 15.00.

Retriitin ohjelma pitää sisällään: rauhallista venyttelevää joogaa samoin kuin hengitysharjoituksia ja meditaatioita rauhoittamaan parasympaattista hermostoa. Stressitilassa ihmisen hermosto joutuu äärimmäisen koville; retriitin aikana opimme erilaisia harjoituksia, joilla voimme itse vaikuttaa omaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiimme. Osallistujat pääsevät nauttimaan kaikkina retriittipäivinä tiibetiläisten hoitavien äänimaljojen rentouttavasta soitosta. Retriitin ohjelmassa on myös sekä ihmisen mielen rakennetta avaava luento sekä yhdistetty hengitysluento/-workshop. Molempina retriitin iltoina osallistujilla on mahdollisuus nauttia Wuolteen kartanon rantasaunan lempeistä löylyistä, luonnonkauniista rannasta ja pulahtamisesta Iso-Roineen kirkkaaseen ja puhtaaseen veteen.
Retriitin aikana osallistujilla on myös omaa aikaa ulkoilla, levätä ja/tai mahdollisuus varata itselle akupunktio-/äänimaljahoito/-ja.

Retriitti pidetään Iso-Roineen rannalla sijaitsevassa idyllisessä Wuolteen kartanossa Hauholla. Osallistujat pääsevät nauttimaan kartanon tunnelmasta majoittuessaan kartanon päärakennuksen tunnelmallisissa huoneissa. Wuolteen kartano sijaitsee luonnon rauhassa kauniissa kanta-hämäläisessä järvimiljöössä. Joogatunnit pidetään niille varatussa erillisessä rakennuksessa. Wuolteen kartanon alue on ainutlaatuinen, sijainti hyvä, henkilökunta avuliasta ja ruoka maittavaa.

Retriitti sopii kaikille! Et tarvitse joogasta aikaisempaa kokemusta.

Retriitin hinta:
Earlybird-hinta 395 eur majoitus 2 hh (30.5.22 jälkeen hinta 420 eur)/
Earlybird-hinta 425 eur majoitus 1 hh (30.5.22 jälkeen hinta 450 eur)
Earlybird-hinta 30.5.2022 asti.
Hinta sisältää majoituksen, ruokailut (2 x buffet-aamiainen, 2 X keittolounas, 2 X buffet-illallinen, retriitin alku- ja lopputarjoilut (teetä ja pientä makeaa/suolaista palaa). Ruokavaihtoehtoina laktovege (sis. maitotuotteita ja munaa), Pescovege (sis. myös kalaa) tai vegaaninen ruoka. Ilmoita ruokatoiveesi ja mahdolliset ruoka-aine-allergiat ilmoittautu-misen yhteydessä erikseen sähköpostitse minnamaarit@luxbonitas.com

Peruutusehdot:
Retriitille ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistuja peruu osallistumisensa retriitille 23.6.2022 jälkeen, osallistumismaksua ei palauteta.
Asiakas voi hankkia tilalleen toisen osallistujan, tällöin osallistujat hoitavat keskenään retriittimaksun suorittamisen osallistujalta toiselle, peruutuskuluja ei tällöin järjestäjän taholta synny.
Mikäli peruutuksen syynä on osallistujan äkillinen sairastuminen, palautetaan osallistujalle puolet (50 %) suoritetusta osallistumismaksusta. Palautuksen saamiseksi on aina esitettävä lääkärintodistus. Osallistumisen peruutuksesta pitää ilmoittaa järjestäjälle välittömästi esteen ilmaannuttua sähköpostitse osoitteeseen minnamaarit@luxbonitas.com
Retriitin pitäjillä on oikeus peruuttaa retriitti, mikäli kyseessä on ylivoimainen este. Ylivoimainen este voi olla esimerkiksi koronarajoitusten tiukentuminen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada kaikki maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin.

Retriitille mahtuu mukaan vain rajoitettu määrä osallistujia, joten varaa paikkasi nyt: www.luxbonitas.com Huomaathan, että voit käyttää retriitin maksuun myös ePassi liikuntaetua (ePassi sovelluksen kautta).

Retriitin aikataulu ja ohjelma:
Maanantai 4.7.22
Saapuminen ja majoittuminen
Retriitin avaus & rauhallinen venyttelevä jooga ja loppurentoutus
Illallinen
Rantasauna ja iltauinti

Tiistai 5.7.2022
Rauhallinen venyttelevä aamujooga
Aamiainen
Omaa aikaa ulkoilla, levätä sekä mahdollisuus varata itselle akupunktio-/äänimaljahoito
Lounas
Vapaudu mielesi vankilasta -workshop
• Ihmisen mielellä on erittäin suuri vaikutus meidän henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiimme. Tässä osuudessa MinnaMaarit avaa käytännönläheisesti ihmismielen rakennetta; miksi me usein toimimme ja ajattelemme niin kuin ajattelemme. Kuulet luennolla käytännön vinkkejä siihen, kuinka me jokainen voimme oppia hallitsemaan omaa mieltämme. Teemme yhdessä voimaannuttavan meditaation ja päätteeksi rentoudumme äänimaljojen rauhoittavaa soittoa kuunnellen.
Omaa aikaa ulkoilla, levätä sekä mahdollisuus varata itselle akupunktio-/äänimaljahoito
Illallinen
Rantasauna ja iltauinti
Iltameditaatio

Keskiviikko 6.7.2022
Rauhallinen venyttelevä aamujooga ja meditaatio
Aamiainen
Omaa aikaa ulkoilla, levätä sekä mahdollisuus varata itselle akupunktio-/äänimaljahoito
Hengitys-workshop; lyhyt teoriaosuus hengityksen tärkeydestä meidän jokaisen henkiselle ja fyysiselle hyvinvoinnille, lämmittelyliikkeitä, opettelemme muutamia pranayama-harjoituksia, jotka jokainen osallistuja voi ottaa osaksi omaa arkeaan. Lopuksi äänimaljarentoutus
Lounas
Yhteenveto, loppukeskustelu ja kotiinlähtö.