Ohjaajat ja Hoitajat

MinnaMaarit Lahti (Pritam Bhagvati Kaur) - Sointukylpy & Kundaliinijooga

MinnaMaarit Lahti (Pritam Bhagvati Kaur) - Sointukylpy & Kundaliinijooga

MinnaMaarit on akupunktio- ja äänimaljahoitaja, joka on harrastanut kundaliinijoogaa lähes viisi vuotta. Ajatus kundaliinijoogaopettajakoulutukseen lähti puhtaasti siitä kokemuksesta, että jokaisen kundaliinijoogatunnin jälkeen on vain niin hyvä olo. Ja jos ihminen on löytänyt jonkun asian, mistä tulee hyvä olo, olisi suorastaan tyhmää olla tekemättä sitä, mistä hyvä olo tulee! Saan päätökseen syksyllä 2019 Yogi Bhajanin oppien mukaisen kansainvälisen kundaliinijoogaopettajakoulutuksen, jota suorita Yoga Lafontaine kundaliinijoogakoulussa vastuuopettajanani toimii kansainvälisestikin tunnettu ja arvostettu kundaliinijoogaopettajien opettaja Jivan Mukta.

Annukka ja Joakim Yliruusi - Astanga-jooga

Annukka ja Joakim Yliruusi - Astanga-jooga

Annukka aloitti astangajoogan vuonna 2012 ja Joakim vuonna 2006. Annukan tärkein opettaja on Susanna Helenius (www.susannajooga.fi) ja Joakimin Stefan Engström (www.kadermo.fi). Yhdessä olemme käyneet useilla joogakursseilla ja toimimme toistemme opettajina myös asanaharjoituksessa. Joogaharjoitukset ovat tärkeä osa jokaista päiväämme. Teemme energisoivan asanaharjoituksen yleensä aamuisin, tutkien päivän tunnelmat keholla ja keräten keskittymistä ja voimaa tuleviin puuhiin. Jooga on opettanut meille paljon lempeyttä ja kärsivällisyyttä itseä ja sitä kautta ympäröivää maailmaa kohtaan. Perustimme oman joogasalin, Shala Valla, vuonna 2016 Hämeenlinnan Luolajaan. Lisää informaatiota meistä ja Annukan ajatuksia joogasta blogitekstien muodossa löytyy sivuiltamme www.shalavalla.com
Satu Jurvanen - Jomon Shindo & Meditaatio

Satu Jurvanen - Jomon Shindo & Meditaatio

Hei, mä olen Satu. Koen, että aito yhteys itseen voima, joka on koko hyvinvoinnin perusta. Tästä yhteydestä käsin elämän virta kulkee juuri sinne, minne sen kuuluukin.

Joskus yhteys pätkii ja suunta katoaa, pää on sumuinen, keho on raskas, lihaksissa kiristää. Omia keinojani yhteyden palauttamiseksi ovat Rosen-hoidot, Jomon Shindo -venyttely, meditointi, intuitiiviset energiahoidot sekä Ukon Pakka -tulkinnat.