Ohjaajat ja Hoitajat

MinnaMaarit Lahti - Akupunktio, äänimaljahoidot, sointukylpy & jooga
MinnaMaarit Lahti - Akupunktio, äänimaljahoidot, sointukylpy & jooga
MinnaMaarit on akupunktio- ja äänimaljahoitaja, joka on harrastanut kundaliinijoogaa lähes viisi vuotta. Ajatus kundaliinijoogaopettajakoulutukseen lähti puhtaasti siitä kokemuksesta, että jokaisen kundaliinijoogatunnin jälkeen on vain niin hyvä olo. Ja jos ihminen on löytänyt jonkun asian, mistä tulee hyvä olo, olisi suorastaan tyhmää olla tekemättä sitä, mistä hyvä olo tulee! Saan päätökseen syksyllä 2019 Yogi Bhajanin oppien mukaisen kansainvälisen kundaliinijoogaopettajakoulutuksen, jota suorita Yoga Lafontaine kundaliinijoogakoulussa vastuuopettajanani toimii kansainvälisestikin tunnettu ja arvostettu kundaliinijoogaopettajien opettaja Jivan Mukta.
Annika Paavilainen - Yin-jooga
Annika Paavilainen - Yin-jooga
Hei!

Olen Annika Paavilainen. Aloin käymään hathajooga tunneilla vuonna 2005 ollessani 16-vuotias. Pidin olosta, minkä jooga sai minussa aikaan.

Vuonna 2013 innostuin ashtangajoogasta ollessani vapaaehtoistyössä joogaretriitissä Kreetalla. Kreetalla myös asuin joogayhteisössä. Siellä joogasimme aamuisin yhdessä.
Vuosien aikana olen harjoittanut joogan eri tyylejä ja innostukseni joogaan on kasvanut. Nyt ohjaan Yin-joogaa, sillä pidän Yin-joogan rauhoittavasta vaikutuksesta oloon hektisen arjen keskellä.

Joogasta on tullut tärkeä osa elämääni ja toivon, että saan jaettua innostustani myös muille, jotka ovat kiinnostuneita joogasta ja hyvinvoinnista.

Satu Jurvanen - Rosen- ja energiahoidot, Jomon Shindo & Meditaatio
Satu Jurvanen - Rosen- ja energiahoidot, Jomon Shindo & Meditaatio
Hei, mä olen Satu. Koen, että aito yhteys itseen voima, joka on koko hyvinvoinnin perusta. Tästä yhteydestä käsin elämän virta kulkee juuri sinne, minne sen kuuluukin.

Joskus yhteys pätkii ja suunta katoaa, pää on sumuinen, keho on raskas, lihaksissa kiristää. Omia keinojani yhteyden palauttamiseksi ovat Rosen-hoidot, Jomon Shindo -venyttely, meditointi, intuitiiviset energiahoidot sekä Ukon Pakka -tulkinnat.