Jooga23

JOOGA – JOMON SHINDO – MEDITAATIO – SOINTUKYLPY – HOIDOT – HYVINVOINTI
Koulukatu 23, Hämeenlinna

Jooga23 on viihtyisä ja rauhallinen joogasali, jossa on välitön ilmapiiri ja osaavat ohjaajat . Tuntivalikoimassa on perusjoogatuntien lisäksi meditaatio- ja venyttelytunteja sekä sointukylpyjä. Jooga23 on muutakin kuin joogasali ja hoitotila; se on minun unelmani täyttymys. Minulla on ollut jo yli kymmenen vuotta haave perustaa Hämeenlinnaan nk. erilainen hyvinvointikeskus; Jooga23 on juuri sitä. Ajatuksemme on tarjota asiakkaillemme perinteisiä pehmeitä hoitoja sekä tukea asiakkaidemme hyvinvointia tarjoamalla monenlaisia jooga-, meditaatio- ja venyttelytunteja. Sillä me ymmärrämme, että ihminen on pyskofyysinen kokonaisuus, jonka hyvinvointi lähtee sisältäpäin, ihmisestä itsestä.

10-kortin hinta 130€, opiskelijat, eläkeläiset tai työttömät 110€
Kertamaksu 15€

Maksuvälineenä käy käteinen, maksukortti sekä ePassi-, Smartum- ja eazybreak-maksuvälineet.

Jooga23:n tuntikalenterin ja sähköisen varauskalenterin löydät täältä

Jokaiselle tunnille tulee varata oma paikka sähköisen varauskalenterin kautta. Jooga23 pidättää oikeuden perua tunnin 3 tuntia ennen tunnin alkua, mikäli tunnin osallistujamäärä on liian pieni (min. 4 osallistujaa). Tunnin peruuntumisesta ilmoitetaan ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.

Jooga23 perustaja on hämeenlinnalainen MinnaMaarit, joka on suorittanut ammatillisten peruskoulutusteni (eMBA, HSO) lisäksi mm. akupunktiohoitajan, fasilitaattorin, tiibetiläisen hoitavan äänimaljahoidon ja kundaliinijoogaopettajakoulutuksen samoin kuin Reiki I ja Reiki II -kurssit. Niin ikään hän on osallistunut lukuisiin mediaalisiin kursseihin ja kehittänyt ymmärrystään meitä ympäröivästä nk. näkymättömästä maailmasta. ”Intuitioni on kehittynyt erittäin herkäksi. Uskonkin siitä olevan hyötyä erilaisia hoitoja tehdessäni.” MinnaMaarit toteaa.

Itse löydän oman rauhani kundaliinijoogatunneilta ja yksikseni hiljaisuudessa meditoimalla. Itsensä kehittäminen on mielenkiintoinen tie, joka johtaa aina vain uusille urille. Oma polkuni jatkuu tammikuussa 2019 alkaneella, lähes vuoden (vai loppuelämän?) kestävällä kansainvälisellä kundaliinijoogaopettaja koulutuksella. Lämpimästi tervetuloa hoitoihini ja tunneilleni

MinnaMaarit Lahti
puh. 0400 971672
LuxBonitas
minnamaarit@luxbonitas.com